Реал Мадрид със сериозен интерес към Левандовски

Реал Мадрид със сериозен интерес към Левандовски

Снимка: www.france24.com

Как ще продължи развитието на кариерата на Робърт Левандовски? Полският нападател е на върха в своята форма и не е никак случаен интересът на големите клубове към него.

Интерес към футболиста на Байер Мюнхен проявяват Реал Мадрид, като това е потвърдил и агентът на Лева. Той обяви, че от "Кралския Клуб" са се свързали с него и са изслушали внимателно какво искат да предложат за топ стрелеца. "Това е страхотен отбор и вече информирахме Байерн Мюнхен, че разговаряме с "кралете"", заяви Цезари Кучарски.

Не е известно на какъв етап са възможни преговорите. Робърт Левандовски в момента е отседнал в лагера на полския национален отбор и е малко вероятно да вземе ключово решение за своята кариера преди финала на Евро 2016.

Немските медии съобщават, че в Реал Мадрид, Робърт Левандовски ще прибира галактическите 25 милиона евро на година, което е несъизмеримо с 9-те милиона, които прибира полякът като играч на Байерн Мюнхен. Новата заплата на Левандовски би била най - високата в историята на футбола!