Раян Гигс на прага на разоряващ развод

Раян Гигс на прага на разоряващ развод

Футболната легенда на Манчестър Юнайтед може да се сблъска с жена си Стейси в съда, заради прекалените афери и опити за флиртуване, които в последно време Гигс си позволявал.

Ако се стигне до развод, то Раян Гигс може да загуби половината си състояние, което е натрупал през годините - 40 милиона паунда.

Освен тези 20 милиона, които Стейси ще получи, то според адвоката ѝ, тя ще изяви претенции за издръжка и на двете им деца Либърти(12) и Закари(10), която да се равнява на 200 000 паунда, която да се изплаща до навършване на пълнолетието им. 

През 2011 година, "червеният дявол" бе уличен в изневяра. Жената, която се оказа в леглото му бе не коя да е, а Наташа, съпругата на родния му брат Родри Гигс, което доведе до разрив в отношенията на Раян не само с брат си, но и с цялото му семейство. През същата година, нова изневяра лъсна на яве с Мис Уелс - И. Томас.

В последно време, съпругата му Стейси, има сериозни подозрения за нови изневери, забелязвайки флиртовете на своя съпруг със сервитьорки в собствения му ресторант в град Манчестър. 

Слухове твърдят, че разводът е въпрос на време, а двойката вече не е заедно. 

Раян Гигс е носител на 13 титли във Висшата Лига, 4 FA cups, 2 купи на Шампионската Лига, по една Интерконтинентална и купа на УЕФА, както и 9 Къмюнити Шийлдс.