ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ - България - Бларус - Х (ср. коеф. от големите онлайн букмейкъри - 3.22)

ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ - България - Бларус - Х (ср. коеф. от големите онлайн букмейкъри - 3.22)

България излиза от 19:00 часа в квалификация за Световно Първенство срещу Беларус, пред празните трибуни на "Васил Левски". И в двата отбора се откроява липса на качество и класа в играта, което е предпоставка за труден и равностоен сблъсък в София.

Хубчев ще дебютира в домакински мач като национален селекционер, но въпреки дисциплината, която се опитва да наложи в отбора, остава неприятното усещане, че и на него му се налагат футболисти, които да пуска, а това определено е неуспешна формула за успех.

Кризата при българите е огромна, а проблемите в защита са ужасяващи - 21 допуснати гола в последните 5 срещи. Именно в дефанзивен план според нас, ще бъдат насочени усилията за едно по-стабилно представяне, а напред каквото стане.

Беларус започна с изненадващо домакинско равенство срещу фаворита Франция, но допусна и неприятно реми отново у дома срещу Люксембург. Гостите имат своя потенциал да вземат минимум точка от деморализирания тим на България.

В петте двубоя между двата съперника, националите имат 4 победи и едва една загуба, но спрямо моментната форма и психологичното състояние в двата състава, очакваме първо равенство, което да се получи между България и Беларус.