ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ - Русия - Румъния - 1 (ср.коеф. от големите онлайн букмейкъри 1.84)

ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ -  Русия - Румъния - 1 (ср.коеф. от големите онлайн букмейкъри 1.84)

Русия и Румъния излизат в 18:00 часа в приятелска среща, която ще се изиграе в Грозни. Домакините на Мондиал 2018 са в серия от лоши резултати, като в последните си две контроли допуснаха поражения от Коста Рика с 3-4 и от Катар с 2-1.

Румъния също е в много лоша форма, губейки важното домакинство от "Дружина Полска" с 0-3 , а преди неприятната загуба, дойде и разочароващо реми с Казахстан, в което не паднаха голове.

Тъй като срещата е с приятелски характер и в двата отбора ще липсват много основни футболисти. В тима на руснаците отсъстващи ще бъдат - Игор Смолников, Василий Березуцки,Алан Дзагоев, Артьом Дзюба и Фьодор Смолов. Мамаев, Шатов и Галовин пък страдат от контузии и също има малка вероятност да се появят на терена.

 Гостите също ще пристигнат с експериментален състав, в който ще личат липсата на важни фигури като - Татарушано, Чипчиу, Станчиу, Хобан, Моци, Кешеру.

По всичко личи, че и двамата наставници ще заложат на млади футболисти и с оглед домакинския фактор и климатичните условия, очакваме победа на Русия.