ПРОГНОЗА на деня - Лудогорец - Базел - 1 (ср. коеф. от големите онлайн букмейкъри - 2.55)

ПРОГНОЗА на деня - Лудогорец - Базел - 1 (ср. коеф. от големите онлайн букмейкъри - 2.55)

Старите познайници в Европа - Лудогорец и Базел се изправят в решаващ сблъсък за третото място в група "А". На Стадион "Васил Левски" тимът от Разград има постигната победа над швейцарците с гол на Минев, като това беше и първият успех на "зелените" над този опонент и изобщо в груповата фаза на Шампионската Лига. 

Балансът е в полза на Базел, като от 5 срещи гостите имат 3 успеха, един равен и една загуба. Впечатление прави това, че положителните резултати на Лудогорец са в последните сблъсъци, което ясно говори за израстването на "орлите".

Според нас този тим на Лудогорец е много по-добър от онзи отбор, който победи Базел за първи път. Самият факт, че на "Санкт Якоб Парк" Лудогорец можеше да постигне и втора победа над днешния си опонент говори достатъчно за покачената класа.

Очакваме пълна концентрация в изключително важния сблъсък  и победа на разградчани, която да им осигури европейски футбол и през пролетта на 2017. Обещанията за високи премии също не са малък мотиватор и се надяваме, че футболистите ще получат заслужени възнаграждения.