ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ - Фиорентина - ПАОК - 1 (ср.коеф. от големите онлайн букмейкъри 1.70)

ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ -  Фиорентина - ПАОК - 1 (ср.коеф. от големите онлайн букмейкъри 1.70)

Фиорентина посреща на "Артемио Франки" бившия отбор на Димитър Бербатов - ПАОК. Ситуацията в Група J е почти ясна, като по всяка вероятност от днешните двубой ще стане ясно кои два отбора ще преминат напред в турнира.

"Виолетовите" са с актив от 10т., като дори точката им гарантира участието в следващата фаза на надпреварата, докато при ПАОК нещата не изглеждат никак розови и ако искат да се надяват на прогрес, трябва да се опитат да спечелят днес и отдавна загубилият шансове Слован Либерец да направи подвиг срещу Карабах.

Гърците няма да играят за една точка, защото тя няма да им свърши особено голяма полза, но едва ли ще спечелят нещо тази вечер от Фиорентина., които са в отлична форма. Домакините са непобедени в 8 среши от срещи от всички турнири, като спечелиха 5 от тях. На своя стадион "виолетовите" загубиха единствено от Ювентус в последните си 19 мача на домашна сцена.

Поради проблеми в гръцката Лига и прекъсванията покрай квалификациите за СП 2018, ПАОК нямат официален мач от 18 дни, като това при всички положения, ще се е отразило на игровата форма на тима. 

Очакваме Фиорентина да вземе пълния актив от точки и да се класира в следващата фаза.