ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ - Евертън - Манчестър Юнайтед - 2 (ср.коеф. от големите онлайн букмейкъри - 2.07)

ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ - Евертън - Манчестър Юнайтед - 2 (ср.коеф. от големите онлайн букмейкъри - 2.07)

Евертън посреща Манчестър Юнайтед на "Гудисън Парк". Двата отбора не се представят убедително от началото на сезона и колкото до това, че от "карамелите" не са се очаквали чудеса, то селекцията на Юнайтед и идването на Жозе Моуриньо в клуба, определено повиши надеждата на феновете за една успешна кампания.

Тези надежди обаче са разбити на пух и прах, след като "червените дяволи" изостават на 14т. от първата позиция и на 10т. от градския си съперник Сити, който в момента заема четвърта позиция. 

Двата отбора не се намират в най-добрата си форма. Евертън стартира сезона силно, но в течение на кампанията допусна изобилие от разочароващи резултати, като част от тях дойдоха и на техния стадион. 

Жозе Моуриньо и неговият Юнайтед се представят също много неубедително, като поредицата от ремита и то на "Олд Трафорд", отдалечи "червените дяволи" от челните позиции.

Все пак Манчестър Юнайтед е спечелил 15 от своите гостувания на "Гудисън Парк"в Премиър Лийг, като няма друг стадион в историята на Висшата Лига, където "червените дяволи" да са се поздравявали с успех повече пъти.  Въпреки че Евертън в последните 4 двубоя като домакин на Юнайтед, са спечелили 3 пъти и са загубили само веднъж, днес сме на мнение, че Моуриньо ще вземе сблъсъка с Куман и макар и с малко, Манчестър Юнайтед ще скъси дистанцията до лидерите.