ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ - ПСЖ - Лудогорец - г/г (ср.коеф. от големите онлайн букмейкъри 2.06)

ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ -  ПСЖ - Лудогорец - г/г (ср.коеф. от големите онлайн букмейкъри 2.06)

Лудогорец се изправя срещу ПСЖ в решаващ последен мач от груповата фаза на турнира на богатите. "Орлите" до последно запазиха шансове за класиране на трета позиция, даващата право на участие в Лига Европа на пролет, но за съжаление съдбата им зависи от сблъска между Базел и Арсенал.

Едва ли някой очаква точно на "Парк де Пренс" Лудогорец да вземе нещо от ПСЖ, но разградчани имат потенциала да отбележат поне попадение на именития си съперник .

Френските шампиони са далеч от миналогодишната си форма. Под ръководството на Унай Емери ПСЖ се представя неубедително и не случайно изостава на 4т. от водача Ница.

Победата би гарантирала първата позиция на домакините в група "А", поради по - добрия паритет в сблъсъците им срещу Арсенал, а Лудогорец трябва да сриска палци на Арсенал или да разчита на втори "Парк де Пренс" в историята българския футбол. 

ПСЖ ще иска да спечели групата и с оглед неубедителната игра в защита на "зелените", очакваме тежки мигове за Владо Стоянов. Играта  в атака на тима на Георги Дерменджиев е силната страна на разградчани и очакваме поне попадение в Париж от "орлите".