Сагата с емблемата на ЦСКА се разплете

Сагата с емблемата на ЦСКА се разплете

След цирковете, които се разиграха с търга за емблемата на ЦСКА, стана ясно "Кой" е мистериозният конкурент, пречещ на Гриша Ганчев и червената кауза, в спечелването на наддаването за емблемата.

Макар че всички обвинения и съмнения бяха хвърлени върху Кирил Домусчиев, като човекът в сянка, желаещ да откупи армейския символ и да продължи развитието на ФК ЦСКА 1948, на сцената излезе истинският кандидат. 

Вечният враг Левски е в основата на скандалите, които се заформиха около ЦСКА-София. Ръководството на сините е заделило крупна сума, с която иска да спечели търга и да остави ЦСКА без емблема. По този начин от "Герена", желаят да унищожат своя съперник веднъж завинаги, оставяйки го без емблема. Въпреки че "сините" са пред фалит, те се придържат към слогана - "Целта оправдава средствата".

Възможно е обаче нещата за ЦСКА-София да се наредят по мед и масло. Мъри Стоилов, съвсем несъзнателно, в своето изнудване към бившия си клуб, може да се окаже спасителят на емблемата за ЦСКА-София.

Исканите пари от Мъри, за престоя му като старши треньор на Левски са в размер на около 70 000лв. и точно тази сума може да се окаже разликата в спечелването на търга.  От "Герена" по-всяка вероятност ще се наложи да изплатят средствата на бившия нставник, тъй като по всичко изглежда ще загубят делото, което заведоха срещу него в съда в Лозана, а това ще постави под сериозен въпрос получаването им на лиценз за настоящия сезон.


Честит 1-ви Април приятели :)!