ПРОГНОЗА на деня - България - Швеция - 2(ср. коефициент от големите онлайн букмейкъри - 1.81)

ПРОГНОЗА на деня - България - Швеция - 2(ср. коефициент от големите онлайн букмейкъри - 1.81)

В 21:45 часа, на Националния Стадион "Васил Левски", България приема отбора на Швеция в квалификационна среща за класиране на Световно Първенство. 

Срещата е с ключово значение за националите, които ако искат да запазят минимални шансове за втората позиция, трябва да се сдобият на всяка цена с трите точки. Загубата от Беларус в Минск с 2-1, отново показа същинското лице на "трикольорите" и заличи всяко добро впечатление от домакинския успех над Холандия преди това. 

"Трите корони" са кошмарен съперник за българския тим, като в исторически план, представянията ни срещу Швеция са меко казано трагични. В последните 7 двубоя с този съперник, сме инкасирали 7 загуби, като дори не сме успели да отбележим попадение, с голова разлика - 20:0.

Mon10/10/16WQE        Sweden                                          3 - 0                                             Bulgaria                           
Sat03/09/05WQE        Sweden3 - 0                                     Bulgaria                             
Sat26/03/05WQE        Bulgaria0 - 3                                             Sweden                                  
Mon14/06/04EUC        Sweden5 - 0                                             Bulgaria                                
Sat04/09/99ECQ        Sweden1 - 0                                             Bulgaria                                 
Wed14/10/98ECQ        Bulgaria0 - 1                                             Sweden                               
Sat16/07/94WOC        Sweden4 - 0                                             

Bulgaria                Очакваме традицията да продължи и Швеция да вземе поредна победа над България. Хубчев отново демонстрира антипатията си към най-добрия халф в родната Първа Лига, не изпращайки повиквателна на Марселиньо, докато капитанът Светослав Дяков е наказан за срещата(макар че и той като Марселиньо, не бе повикан поне за мача с Холандия). 

Звездата на "трейконур" в лицето на Емил Форсберг от РБ Лайпциг, едва ли ще има проблем с посредствената ни защита. Коефициентът се срива за двойка от няколко дни и очакваме да продължи да дропва.