ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ - Гингам - Лил - над 2.5 гола (ср.коеф. от големите онлайн букмейкъри 2.16)

ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ -  Гингам - Лил - над 2.5 гола (ср.коеф. от големите онлайн букмейкъри 2.16)

В среща от 24-тия кръг на френската Лига 1, Гингам посреща Лил. Домакините се нуждаят неистово от спечелването на точки, за да се отлепят от дъното на класирането и да запазят шансове за оставане в елита, а "песовете" от своя страна, заемат комфортната втора позиция, зад лидерите от ПСЖ.

Винаги е рисковано, когато се търсят голове в мачове от френското първенство, което не е сред резултатните, но имаме няколко мотива, които ни карат да се спрем именно на тази прогноза. 

Гингам има най-слабата защита, от началото на сезона в лигата, допускайки 46 попадения. Това означава, че домакините получават средно по 2 гола на мач, което до голяма степен оправдава и последната позиция в таблицата. 

Лил също така не се представя убедително в отбрана, когато тимът играе извън дома. "Песовете" са запазили едва 2 сухи мрежи, в последните си 19 гостувания. 

За гостите двубоят пропускат - Тиаго Мендеш, Адама Сумаоро, както и Руй Фонте, а за Гингам получилият червен картон П. Джилободжи.

Въпреки по-голямата класа на гостите, които на хартия са фаворит, често в такъв тип мачове, срещу последния в класирането, се получават неприятни изненади, поради което избягваме да изберем знака 2-ка. 

Слабата защита на Гингам и склонността на Лил, да допускат попадения като гости, ни дава основание да се спрем на прогнозата над 2,5 гола в срещата.