Strong and бетон, different ниво Бай Ганьо

Strong and бетон, different ниво Бай Ганьо

Снимка: Daily Mail

След като случката с целувката, между Кобрата и някакво си Суши, придоби библейски размери, почти изземайки първото място по известност от тази между Юда и Христос, е крайно време да се включим в темата на деня, която дразни вече повече от седмица.

Ясни са две неща, първото е, че  Кубрат определено не блести с интелект(също и с уменията си боксьор), но като един виден Бай Ганьо, опитва да компенсира липсата му с простотия, което в родните ширини си е определено формула за успех. Примери, в политиката може да се изброяват много и именно за това, смело правим прогноза, че един ден, това ще е попрището, в което ще се състезава Пулев.

Невероятен популист, който залага на патрЕотични слова, издига България над всичко, колко велика нация сме, общо взето българи юнаци, номер едно сме и бла бла. Слухове за миналото на Кобрата, говорят за много по –страшни изпълнения, по различни нощни заведенията от една „целувка” .За едно по-скоро криминално минало, от което в последствие се ражда тази „страхотна” кариера на боксьор. Ще кажете слухове, е да, но винаги в едни слухове, има зрънце истина, а в някои много повече.

След това лирично отклонение, се връщаме на темата.  Второто ясно нещо е, че Суши-муши, е с меко казано съмнителен морал и очевидно се възползва от ситуацията да изкопчи някой друг долар.

Тъй като в последно време, забелязваме много позитивна вълна на подкрепа за Кобрата, ще се включим в нея.  Пожелаваме му, да не му отнемат състезателните права, да плати сериозна сума на Сушито, не защото искаме да му олекне банковата сметка, а защото трябва да научи някой и друг урок и да не бъде Ганьо, който е тръгнал по света, да се бие в гърдите, че е булгар с високи нива на адреналин и да целува, която му скимне пред камерите.

Не на последно място, да стигне до мач с Антъни Джошуа, където да се докаже на ринга. За последното, имаме опасения, че може да не се случи, но пък винаги може да изникне непредвидена и неприятна контузия, която да възпрепятства подобен мач.