ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ - ЦСКА-СОфия - Зоря Луганск - (+0.5 ЗоряЛуг. АХ) (ср.коеф. от големите онлайн букмейкъри 1.73)

ПРОГНОЗА НА ДЕНЯ -  ЦСКА-СОфия - Зоря Луганск - (+0.5 ЗоряЛуг. АХ) (ср.коеф. от големите онлайн букмейкъри 1.73)

След инфарктното елиминаране на Осиек с рулетката на дузпите, "червените" се изправят срещу украинския Зоря Луганск. От началото на сезона, проблемите в ЦСКА не са един или два. 

Лошите резултати на отбора в първенството, доведоха до "смяната" на Добри Митов с Люпко Петрович(който така или иначе си водеше отбора). След официалното поема на тима от Борисовата градина, сърбинът успя да намали до известна степен напрежението, което се бе създало от публиката,заради слабите игри и резултати.Съмнителна победа като гост, над най- криминалния клуб в първенството  -Славия, след груби грешки на "белите" и обрат до 1-2, както и отстраняването на Осиек в ЛЕ, спомогнаха за това. 

Безличното представяне на ЦСКА в атака се набива най-много на очи. Отборът, не само че вкарва рядко, но и трудно създава положения пред противниковата врата, като го кара предимно на "мускули", без никаква креативност. 

Евандро е човекът във форма, който носи "армейците" на гръб в момента с головете си, но едва ли бразилецът ще може да измъква ЦСКА постояно. Два гола срещу Славия, попадение шедьовър срещу Осиек и гол срещу Ботев Враца, спасил победата за "червените". 

Въпреки домакинският фактор, а именно феновете, които ще подкрепят до последната минута тима и формата на Евандро, на база играта на ЦСКА, не виждаме как "червените"  ще спечелят срещу Зоря.

Не защото украинците са някаква класа, или нещо подобно, но са един доста компактен отбор, който на контра атака може да бъде много опасен, а с оглед "яловото" нападение на домакините, предвиждаме леко предимство от +0.5 азиатски хендикап за Луганск, които успяха да елиминират черногорския Будочност в миналия кръг на турнира, сършвайки работата си още като гости, побеждавайки с 1-3.