Избранницата на Варди е причина за семеен разрив

Избранницата на Варди е причина за семеен разрив

Джейми Варди не покани на сватбата си собственото семейство. Нападателят, който изведе Лестър до шампионската корона във Висшата Лига и ще бъде основен коз в нападението на "трите лъва" във Франция, ще се жени за своята любима - Беки Никълсън.

34-годишната Никълсън е причина за влушаването на взаимоотношенията между Джейми и семейството му. От Mirror съобщават, че Варди спрял да говори на майка си  и баща си след като се запознал с хубавицата, а времето без контакт с тях е 18 месеца. 

За капак на всичко, те не са поканени на сватбата, която ще се проведе в средновековния дворец Пекфъртън Касъл, който е предпочитано място за сватби на много футболисти. 

Другият таблоид Sun пък обръща внимание, че дъщеричката на футболист номер 1 в Премиър Лийг за изминалия сезон, няма да бъде допусната да присъства на сватбеното тържество на баща си от бившата на Варди. Емма Даджет не е съгласна дъщеря ѝ да бъде шаферка с останалите две деца на Никълсън от предишната ѝ връзка.

Отново Sun написа в началото на месеца за раздялата на Никълсън с нейния приятел. Той бил шокиран, че след 6 годишна връзка бива зарязан с малкия им син. Пред свой приятел споделил последните думи на жена му: "Когато ме напусна ми каза, че надгражда и ще бъде с Варди,оставяйки ни с нашето дете, за няколко седмици и вече беше бременна".

Никълсън и Варди се запознават, когато тя бива наета да организира парти по случай рождения му ден. Двамата имат дъщеричка София на 1 година.