Златан отново в Серия "А" ?

Златан отново в Серия

Снимка: bnr.bg

След като напусна ПСЖ, Златан Ибрахимович остана без отбор. Представител на играча се срещна с ръководни фигури в Милано, за да уредят бъдещето на нападателя.

Въпреки че Ибра, можеше да остане в столицата на Франция, той предпочете да напусне ПСЖ, където прекара години на успешна кариера в много приятелска обстановка.

От много време на сам се говори, че Златан ще се завърне в Милан. В миналото именно той е заявявал, че при "росонерите" се е чувствал много добре. Според един от най -големите вестници на Апенините - "Гадзета дело Спорт", вчера се е провела среща между шефове на Милан и агента на футболиста.

Двете страни са разговаряли за възможно сътрудничество. Шведът ще трябва да се съгласи с по-малка заплата, като възнаграждението му ще възлиза на 6 милиона евро на сезон. 

Как ще завърши трансферната сага, около един от най-популярните футболисти, никой не знае. "Всички може да бъдем изненадани в края" - каза загадъчно Мино Риола, който е агентът на нападателя. Става ли въпрос за Ибрахимович, винаги може да очакваме неочакваното.